pit

הכנסת כסף מזומן מירושה לחשבון בנק

שלום, ברצוני לשאול כיצד עלי לפעול, לצערי סבתא שלי נפטרה והותירה כספים אחריה, קיים מכתב ירושה אך הוא לא מציין את הסכומים אליהם אפרט אלה רק נכסים. 1. כ 200 אלף שח בחשבון של קרוב משפחה 2 כ 300 אלף שח במזומן 3 כ70 אלך דולר במזומן האם ניתן להפקיד את הכספים לחשבון ואז לעשות העברה בנקאית מרוכזת, העניין שאני עצמאי ומדי כמה שני עלי לתת הצהרת הון. האם בעת ההפקדה ילקחו מיסים מהכסף? האם יחשבו שאני בטעות מלבין כספים? כיצד עלי לנהוג?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלום, על מנת שניתן יהיה לבחון שאלותך יש לראות את "מכתב הירושה". אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים