אבשי

תביעה מבנק בסדר דין מקוצר בדבר חוב/הלוואה שלא נפרעה

לפני כשלשה שבועות קיבלתי מכתב תביעה מבנק הפועלים בסדר דין מקוצר בדבר חוב/הלוואה שלא פרעתי ע"ס 117,000 ש"ח התבקשתי להשיב תוך כשבוע, ואכן כך עשיתי. לאחר שבוע נוסף (היום)קיבלתי הודעה על דחיית בקשתי ומתן פסק דין כנגדי. מה עלי לעשות כעת?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

אבשי שלום, עליך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום הבנקאות שיבחן את טענות ההגנה שבפיך ואפשרות להגשת בקשה דחופה לביטול פסק דין. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים