מירב

הפקדה בטעות לחשבון הבנק שלי- דחוףףף

לפני כחודש טסתי לתאילנד, לפני שטסתי הטענתי את כרטיס האשראי שלי לחול ב 1000 שח, היום קיבלתי טלפון מהבנק שאומר שבוצעה לי הפקדה נוספת של 1000 שח לכרטיס הנטען ושעליי להחזיר את התשלום. לא היה לי שמץ של מושג שהופקד הסכום האמור לחכרטיס משתי סיבות, הגם שלא מדובר בסכום גדול ושנית שלא היתה לי בקרה על החשבון מחול.... מה עליי לעשות והאם יש אפשרות שלא להחזיר את הכסף הזה?? הבנק מחכה לתשובה עוד היום בשעות הקרובות...

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

מירב שלום, המלצתי להחזיר הסך במידה ולא שייך לך. בהצלחה, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים