עופר

תביעת בנק נגד ערבים - האם קיימת התיישנות?

קראתי על תקדים של דחיית תביעה נגד ערבים בגלל התיישנות ורשלנות שלהם. רציתי לדעת האם תוכל להפנות אותי למקרה או תוכל לומר לי בקצרה, האם אני ואחי שהיינו ערבים פעם לשכן וכרגע ברח מהבית, יכולים להיתבע כאשר לא קיבלנו מעולם התראות במכתב או בטלפון או כל דרך אחרת והשכן בינתיים חייב כסף, ברח מהמדינה ולא יודעים איפה הוא. הערבות היא מ 2002.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

עופר שלום, יש לזכור כי כל מקרה לגופו ועל מנת להעריך מה יעלה בגורל התביעה של הבנק כנגד הערבים, יש לבחון לעומק את טענותיך. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים