פנחס

בקשות חוזרות ונישנות לסגירת חריגה וגביית תשלום עבורם

שלום, מעל לשנה שיש החלטה של הרשות לאכיפה וגבייה ועל פיה עלי לשלם 500ש"ח בכל 15 בחודש. לציין כי עד כה אני עומד בתשלומים ובד"כ אף מקדים אותם. בחודשים האחרונים שלח לי הבנק כבר 4 מכתבים עם בקשה לסגירת היתרה ועל כל מכתב "גובה" או "גונב, בהתאם לנקודת ההשקפה, חמישה ש"ח על כל מכתב. מכתב בדואר רשום נשלח מטעמי לסניף אך הקוריוז לא מפסיק האם ניתן לתבוע והאם עדיף בתביעות קטנות? תודה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

פנחס שלום, צריך לבחון אפשרות להגיש בקשה לאישור תביעה ייצוגית כנגד הבנק. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים