אב

הלוואות שלקחנו מבנק הפועלים

שלום רב, אני לקוחה של בנק הפועלים קרוב ל12 שנה במהלך ה10 שנים אחרונות אני רק מחזירה הלוואות. כיום קיימת הלוואה על סכום כולל של 187,000 והחזר חודשי של 3300 בערך בחודש. המצב הכלכלי בבית השתנה מאוד במהלך השנים של לקיחת ההלוואה וכיום קשה לנו מאוד להחזיר אותה האם יש מה לעשות מבחינה משפטית בנושא הנ"ל?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לבקש לשנות את תנאי ההלוואה או לפתוח חשבון אחר ולבקש הלוואה בתנאים נוחים יותר ובהתאם לכסות ההלוואה בבנק הראשון ובבנק החדש לשלם ההחזר החודשי. טרם ביצוע הנ"ל יש לבחון עם הבנק האם קיימת עמלה כלשהי לרבות עמלת פירעון מוקדם. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים