אדיר בוזגל

הבנק חייב אותי פעמים

שלום , לפני חודש בצעתי ביטוח חובה לרכב בכרטיס אשראי של הבנק ובנוסף גיהצתי 100 שקלים בסופר , לאחר שיקולים החלטתי לעשות פירעון מוקדם בכדי לבטל את הכרטיס. הפירעון עלה לי 40 שקלים וירד לי מהחשבון סכום הביטוח והגיהוץ של ה100 שקלים עד כאן הכל טוב ויפה. במשך החודש נכנסתי לראות את מצב החשבון ואני שם לב שעדיים מתכונים לחייב אותי , הלכתי לבנק לבדוק אולי זה בעיה באפליקציה הם הוציאו לי תדפיס של החיובים וגם שם זה הופיע, הסברתי להם את המצב והם אמרו לי להתקשר לחברת האשראי ( לאומי קארד והבנק זה בנק לאומי ) חברת האשראי אמרה לי שהבנק והאפליקציה כנראה לא מעודכנים וזה יסתדר ביום החיוב כי אצלהם לא מופיע ה100 שח האלה , והינה הגיע יום החיוב וכן ירד לי עוד פעם 100 שקלים , מה ניתן לעשות ?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לשלוח מכתב לחב' האשראי המסביר את כל טענותיך ובקשתך. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים