אהוד מגל

פירעון הלוואה בבנק הפועלים

ב1.7 הזרמתי סכום גבוה של כסף לחשבון בנק הפועלים על שמי כדי לפרוע הלוואה בסכום זה. ב11.7 נכנסתי לסניף בנק הפועלים קדימה-צורן וחתמתי על מסמך שמורה לבנק לפרוע את ההלואה. עד עכשיו הבנק לא פרע את ההלוואה. יתרה מזו, הבנק גרע מחשבוני היום 1025 שקל , שזה התשלום החדשי הקבוע על ההלוואה. מתוכם יותר מ300 שקל ריבית. הבנק חסם בפניי את השירות הטלפוני, מתעמר בי וגוזל את כספי.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, עליך לשלוח מסמך רשמי לסניף ולהנהלה הראשית בדבר פרעון ההלוואה ולצרף המסמך שחתמת לשם פרעון ההלוואה. לאחר מכן, ניתן לדרוש הנזקים שנגרמו כתוצאה מרשלנות הבנק. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים