ענת טל

פער בין סכום החזר הלוואה שנאמר לי לבין סך סכום ההלוואה שמצטמצטם בפועל

ייתכן וזה שלא נאמר לי (אם אכן לםי החידוב שלי הריבית שאכן זכורה לי בעת לקיחת ההלוואה כ 13%, שאני מניחה שהיא שנתית (?) ונראה שבפועל היא חודשית. כי אני רואה שהסכום לא מצטמצם... יש עילה לתביעה אן אכן כך? שנאמר לי הסעון שאכן יורד לי כל לודש כ 1,100?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לבחון את מסמכי ההלוואה ובהתאם ניתן יהיה לבחון כיצד ניתן להתקדם. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים