פלד יצחק

הבהרות לגבי עדיפות ערבות בנקאית או ליווי בנקאי בפרןיקט תמא 38 (לא פינוי ובינוי !)

האים ליווי בנקאי עדיף על ערבות בנקאית כשמדובר על תמא 38 א' מדובר בחיזוק הבניין הקיים נגד רעידות אדמה, הוספת חדר ביטחון ומרפסת לכל דירה, הוספת מעליות לכל כניסה קיימת, שיפור חזית הבניין וכו'. בתשובה שלכם התייחסתם לבניה חדשה !

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, כאשר קיים ליווי בנקאי בפרויקט תמ"א 38/ פינוי בינוי - משמע שניתנת ערבות בנקאית. עדיף שיהיה ליווי בנקאי מאחר שהבנק משמש כגוף מבקר ומפקח על הפרויקט כולו (תמ"א 38 / פינוי בינוי) ובהתאם לחוק מכר רוכשי הדירות החדשות מקבלים ערבות בנקאית. משרדנו מלווה פרויקטים בתמ"א 38 / פינוי בינוי. נשמח לייעץ ולעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים