קטי

סימון bdi למשך 5 שנים בשל טעות

חוב על סך 100000 ששולם פחות מ60 יום היו״ד לא טרח לסגור את התיק אחרי ששולם בהוצאה לפועל ונאמנו בחברת bdi,הבאתי תצהיר מהעו״ד שהכסף שולם ליפני 60 לא מאשרים לאמא לקחת הלוואה בגלל ה*שיש לה בשל טעות , הבאתי כל מסמך המעיד על כך שהתיק נסגר ליפני 60 יום ושלא היה צריך לסמן לה כוכבית למשך 5 שנים .השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי לבטל את זה יש לי כל מסמך אפשרי יש לי נאמן למקור מהוצאה לפועל שכל התיקים סגורים והכל מסודר יש לי תצהיר שהחוב שולם ליפני שישים יום ולא טרחו לסגור את התיק מהעו״ד שפתח את התיק . אשמח לתשובה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, השאלה לא ברורה. כאשר נפתח תיק הוצאה לפועל מעל סכום חוב של 5,000 ש"ח מתבצע רישום שלילי בחברת BDI. לאחר שתיק ההוצאה לפועל נסגר יש להמתין 5 שנים עד למחיקה באופן אוטומטי של הרישום השלילי בחברת BDI. ככל שהחוב שולם אך הבנק ובא כוחו לא פעלו כדין לסגור את התיק וחלפו חמש שנים יש לפנות לעו"ד שמתמחה בתחום על מנת שיפעל לתקן הטעות ולמחיקת הרישום השלישי. במידה והרישום השלילי ימחק בעקבות הטעות, חברת BDI תפעל לעדכן את כל הגופים שקיבלו מידע שלילי - שאכן נפלה טעות ובהתאם אותם גופים יקבלו מחב' BDI דוח מתוקן ללא הרישום השלילי. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים