אייל

חשבון בהליך משפטי - שנמצא בהסדר

מתנהל נגדי הליך הוצלפ בחשבון עסקי בבנק טפחות והגעתי להסדר שבו אני עומד, האם הבנק יכול לעצור גם את החשבון הפרטי שמתנהל בסניף אחר? לחשבון הפרטי מועברת המשכורת וכרגע אני מנוטרל ולא יכול לעשות כלום.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, במסגרת הליכי הגבייה שנוקט הבנק ניתן להטיל עיקולים לשם פירעון החוב. יש לבדוק את ההסדר שהושג ולבחון האם בהתאם להסדר, הבנק רשאי להמשיך ולנקוט כנגדך בהליכי גבייה. תודה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים