מראזקה מחמוד

משיכת כסף מתוכנית חיסכון "בזמן"

היום היה מועד פירעון תוכנית חיסכון שלי, אבל בסניף אמרו שזה מוקפא כביטחון למסגרת שלי, חיסכון 14 והמסגרת 12 והפקידה סירבה ואמרה שתחזור אלי. לפני כמה חודשים ביקשתי לפרוע חלק מהסכום גם אם זה מול קנס והפקידה אמרה שתחזור אלי ובטח לא חזרה. אני מרגיש מושפל מתנהגות הבנק כי הייתי מצפה הבנק ידאג לי ולרווחתי, לכן ביקשתי מהפקידה שתאפס לי את המסגרת עם כסף החיסכון לסגור לי את החשבות. למה אני פונה אליכם? כי אני מרגיש שיש משהו לא נורמלי כשפקידה ממש חוסמת אותי מהכסף שלי.

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ככל הנראה הבנק שעבוד את כספי החסכון לטובת מסגרת האשראי ובהתאם דאג להחתים אותך על מסמכים. המלצתי לעבור לבנק אחר. בהצלחה ושנה טובה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים