מאיר

תביעת בנק עקב פתיחת חשבון מטח ועמלות גבוהות

לאחר קניית נייר ערך זר הבנק פתח לי חשבון מט"ח וכעת מתברר שהחשבון נכנס למינוס והם גבו על זה עמלה (אע"פ שהפעילות היחידה שביצעתי היא לקנות נייר ערך זר דרך אתר הבנק וחשבון הרגיל שלי אני ביתרת זכות ) האם יש מה לעשות בנידון ? כמו"כ הבנק גבה ממני 25% עמלה על קניית נייר ערך בודד שערכו כ100$ בתירוץ של עמלת מינימום וזאת אע"פ שקניתי 3 ניירות ערך שונים בסך כולל של קרוב ל1000k , הם החליטו לגבות את העמלה פר מניה ולא פר כלל העסקה , יש משהו לעשות בנידון ?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לפנות אל הבנק ולקבל את מסמכי פתיחת החשבון וההרשאה לסחור בני"ע. לאחר מכן יש לפנות לעו"ד שמתמחה בתחום לשם בחינה ובדיקת טענותיך. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים