אליעזר

חולה במחלת פרקינסון שלב 2 ולא מצליח להתקבל לעבודה

שלום לך עוד אביאל חליתי במחלה לפני 4 שניים כל נסיונתי להתקבל לעבודה פשוטה לא צלחו ארק רוקאים פרקנסון לא מתיחסים הגשתי תביעה למבטחים החדשה עים האשורים הרפאים המחלה ננמצאת בשלב 2 וכןהבעיות הרפואיות ששלויים ממני ואסור חמור לעבוד פ]יזית כלל ואוסרים לעבור נתוח בעמוד שדרה והפנו אותי למרפאת עכאב וכל זה רופא תעסוקה של מבטחים קבע מתאים לעבוד חצי משרה וכן מצורף חוות דעת של פרפו לתעסוקה קובע לא מתאים לשום עיסוק אכע מלא איך לא מתיחסיים וקוביעים בנגדוד לפרפו לתעסוקה מוחה וכן מה הזכויות דשל חולי הפרקנסון תודה לך

עו"ד רונן אבניאל

זכויותיך כחולה פרקינסון רבות ומגוונות. קיימות זכויות בביטוח לאומי ובחברות הביטוח. לא מסרת פרטים חשובים (למשל, גיל) כך שיהיה קשה במסגרת המקום הזה להסביר לאיזה כיוון עליך לפנות.