עינת

סבתי עברה שבץ מוחי בדיור מוגן

סבתי גרה בדיור מוגן ולפני שבוע עברה שבץ מוחי. האחים שבדיור המוגן לא התייחסו אליה בהתחלה למרות שראו שהיא לא בסדר וריר נוזל זה מהפה והראש שלה מוטה הצידה. אישה שאימה מתגוררת בדיור המוגן ראתה את סבתא שלי במצב הזה ורצה לאחד האחים להגיד לו שמשהו לא בסדר איתה אבל הוא היה מאוד אדיש ככה מספרת האישה. בסוף הזמינו אמבולנס ולקחו את סבתא שלי לבית חולים ואנחנו מתפללים שהיא תצא מזה מהר. אנחנו חושבים לתבוע את הצוות של האחים שבדיור המוגן על האדישות שלהם למרות שראו את מצבה של סבתא שלי. א. האם יש טעם ויש לנו סיכוי בתביעה כזאת? ב. האם עלינו לשלם לדיור המוגן על הזמן שבו סבתי שוהה בבית החולים ולא מתגוררת בדיור?

עו"ד רונן אבניאל

אני מציע שבשלב זה תתרכזו בבריאותה של סבתך ולאחריה יהיה ניתן לפעול כנגד המקום.