דפנה

קטין בן 17 השתכר - האם הוא יוזמן לחקירה או שייפתח לו תיק במשטרה?

הבן שלי בן 17 הלך עם חברים שלו ברחוב והם היו שיכורים ושוטר עצר אותם ביקש מהם ת.ז. ונתן להם להמשיך הלאה. כפי שכתבתי הם קטינים והיו שיכורים. האם הם יקבלו הזמנה לחקירה או שיהיה להם תיק במשטרה?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

לאור המתואר אני לא רואה כל סיבה לזמנם לחקירה עתידית אחרי הכל להיות שיכור זו לא עבירה !!!!! ותיק במשטרה יכול להיות רק אם הם נחקרו ... סביר להניח כי עם הם היו נחקרים בשל גילם הצעיר הרי שאת רשאית להיות בחקירה ולמען הדיוק לא יחלו בחקירה מבלי להודיע לך ולחכות לבואך בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים