דור

נתפסתי עם מריחואנה ונחקרתי במשטרה

אהלן תפסו אותי עם 5 גר' מריחואנה לקחו אותי לתחנה ונחקרתי. יהיה לי משפט? התיק נסגר? מה עכשיו יקרה?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

שלום דור אם זו הפעם הראשונה שלך שנתפסת ונחקרת על עבירת סמים או בכלל אז סביר להניח שהתיק יסגר מחוסר עניין לציבור מה גילך? כי לכך משמעות מבחינת מירוץ ההתיישנות להגשת כתב אישום כמובן שסגירת התיק אינה באופן וודאי של 100% אבל על מנת לבדוק את זה ניתן ללכת למשטרה ולהוציא רישום פלילי שם תראה מה הסטטוס של תיק החקירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים