אבי

תיק על סחר בסמים ללא הרשעה

בגיל 16.5 נפתח לי תיק על סחר בסמים ללא הרשעה. עברו 8 שנים מאז האם התיק שלי עדיין קיים במשטרה? האם תיק במשטרה בגיל צעיר לא יתן לי לעבוד במקצועות של עו"ד? על איזה מקצועות זה ישפיע?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

תיק שנסגר "באי הרשעה" הינו תיק שנמחק מהרישום הפלילי בתוך 3 שנים אם לא נפתחו תיקים נוספים. במידה ולא נמחק ניתן לפנות בבקשה מתאימה למשטרת המחוז ולבקש את המחיקה. אי הרשעה אינה יכולה לפגוע בך בשום צורה ולרבות במישור התעסוקתי אתה חופשי לפנות לכל עיסוק לרבות עריכת דין. שיהיה בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים