מיכל

בדיקות תכופות מיותרות לחיפוש סמים

שלום בעלי נעצר לבדיקת סמים ב-3 חודשים האחרונים 4 פעמים. אחרי שלא מוצאים משחררים אותו לדרכו. הוא בד"כ נעצר לבדיקה כשהוא לבד ולא כשאני והילדים איתו באוטו. הוא לא מעשן ולא עושה סמים וגם לא מסתובב עם אנשים שצורכים סמים כך שאנחנו לא מבינים את הסיבה. מה אנחנו יכולים לעשות כדי להפסיק את התופעה והאם החוק מגן עליו באיזהשהיא דרך? תודה ושנה טובה

עינת סופר - בסרגליק עו"ד

אין מניעה עקרונית לערוך חיפוש ו/או לעצור אדם בחשד לביצוע עבירות סמים מקל וחומר עם הסבר מגובה בצווים מטעם בית המשפט הנכבד. אם בכל מקרה יש חשש כי הדבר מתחיל להטריד אותכם יתר על המידה ואני מתכוונת לתדירות גבוהה של בדיקות וזימונים שאז ניתן לפנות למפקד התחנה בה נעצר בעלך ולהתריע בפניו על המקרים השונים תדירות החיפוש וכיוצ"ב. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים