אנון

הבאת קנבואיד סינתטי שנרכש באופן חוקי לארץ

שלום, רכשתי באופן חוקי בניו זילנד סוג של סם פסיכואקטיבי, קנבואיד סינתטי בשם Diablo, המכיל sgt -24, ידוע גם בקיצורים ur-12, mn-25. אני מעוניין להביא אותו איתי לישראל. להבנתי כדי לאסור על סם כלשהו בישראל יש לכתוב את שמו המפורש או קיצוריו בפקודת איסור הסמים. אישית לא מצאתי שרשום איסור על סם זה, אך יתכן שפיספסתי. אשמח לתשובה של מומחה בפקודה, האם אני יכול להכניס את זה לארץ או שזו עברה על החוק. תודה.

עינת סופר בסרגליק עו"ד

מבדיקה שערכתי לא מצאתי סם מהסוג המצוין. יחד עם זאת הייתי נזהרת שמא מדובר בסם המכיל מרכיבים הזהים למרכיביו של סם בשם אחר ואשר יכולים להביא לידי הגדרתו לסם מסוכן עפ"י הפקודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים