ס

בדיקת שתן קבילה במכון מוסמך

שלום, נפתח מולי תיק על סחר בסמים בגין הזמנה של מריחואנה (7 ג') לשימוש אישי מחו"ל. לאחר כמה חודשים פניתי לחוקר לבדוק מה מצב התיק והוא אמר לי שכנראה נכון לי לבצע בדיקת שתן במכון מוסמך כדי להוסיף מידע שתומך בי מול האישום ויכול להקל על האישום. רציתי לדעת איפה קביל לעשות בדיקה כזאת? תודה :)

עינת סופר בסרגליק עו"ד

לא ברור לי הכיצד בדיקת שתן נקייה יכולה להפריך / לאשר עבירה של סחר בסמים?!?!?! יתכן ומדובר בהחזקה?

ס

שלום עינת, המטרה אינה להפריך את העבירה אלא יותר לחזק את הטענה שמדובר באדם שאינו צורך קבוע סמים וכדי לעזור להציגו בצורה סימפתית יותר כדי להקל בעונש. זאת הייתה ההמלצה של החוקר. במידה ויש לך תשובה בשבילי אודה לך מאוד! שיהיה המשך יום נעים וחג שמח :)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים