אנונימי

חיפוש של שוטרים במקלט של הבניין

ישבתי עם חברים במקלט ופתאום הגיעו כ5 שוטרים ועשו חיפוש עלינו ובמקלט ממש הפכו לנו את המקום אז בשביל לדעת לפעם הבאה האם הם מורשים לעשות דבר כזה ללא רשות שלנו ?

אנונימי

האא עוד משהו ששכחתי להגיד זה שהם לקחו את חבר שלי ולפי מה שהבנתי ממנו הוא ישב בהמתנה כמה דקות ואז שיחררו אותו (קטין 17)

עינת סופר בסרגליק עו״ד

לא ציינת אם נחקר ועל מה? נשמע כמו מידע מודיעיני מראש שהוביל אותם למקלט לחיפוש אבל זה רק ניחוש

עינת סופר בסרגליק עו"ד

ישנה הלכה חדשה שהקובעת את קבילות חיפוש ללא צו כעיקרון לשוטרים יש אפשרות לערוך חיפוש ללא צו בתנאי שיש חשד לביצוע עבירה. וגם אז יש לקבל את הסכמתכם לעריכת החיפוש ומדובר בהסכמה מדעת היינו שאתה מבין את השלכות החיפוש ואתה מבין את הזכויות שלך ואתה מבין שמותר לך גם לא להסכים. על פניו נשמע כמו חיפוש לא חוקי. סביר להניח שאם היה נמצא משהו זה היה משליך לעוצמת הראיה אם לאו ובכל מקרה יכולתם לסרב לחיפוש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים