דלית

נער שמסתובב עם נערים שמעשנים סמים

הבן שלי מסתובב עם חבורת של נערים שחלקם מעשנים וחלקם לא הבן שלי הוא בין אלה שלא מעשנים הוא לפני גיוס אם חלילה משטרה תחליט לעשות חיפוש עליהם וימצאו שחלק מסתובבים עם סמים גם אם זה לשימוש עצמי ולא לסחר האם יענישו את כל הקבוצה ומה העונש על הסתובבות עם נערים כאלה בלי לעשן ובלי להחזיק בסמים?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

אין ענישה על "התרועעות" עם נערים מעשנים. מה שחשוב שאם חלילה וחס המשטרה מגיעה לקבוצה הזו על בנך לציין כי אין לו כל מעורבות לא בהחזקה ואל בשימוש אם אכן כך הם פני הדברים. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים