מואשם

דרישה להשמיע שיחה מוקלטת שלי עם חוקר מחקירה

אם בחקירה חוקר אומר לי שיהוא יבקש להקל בעונש שלי אם אני אלשין על חבר שכביכול סוחר ואני הייתי איתו השיחה מוקלטת וזכותי לדרוש שישמיעו את ההקלטה כדי להוכיח את ההבטחה שלו אליי הייתי לבד בחקירה ואין לי עדים

עינת סופר בסרגליק עו"ד

העו"ד שלך בהחלט צריך לבקש את ההקלטה היה והיא קיימת. צריך לשמוע את הלך הדברים ולשמוע אם אכן ניתן לעשות בזה שימוש. במצב דברים אחר יש לחתום על "הסכם" ביניכם כתוב וברור ומתואם עם ראש שלוחת תביעות טרם "פתיחת" הפה מה שעשיתי בעבר עם לקוח שלי ובהחלט יושם הלכה למעשה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים