אבשלום

חייל שהיה בחקירת משטרה על סמים

היי, לפני שבועיים בערך הייתי עם חברים בגן ציבורי בלילה וקפצו עלינו שוטרים , אחד מהשוטרים גם הכה אותי ללא סיבה (נגח בי). בכל אופן בלי ידיעתי כנראה היה על אחד החברים 5 גרם והוא השליך את זה לאיזה מקום והשוטרים במקרה מצאו את זה, אני לא מעשן ואין לי קשר לזה, הבעיה היא שהם החרימו לי את הפלאפון שלי בתור ראייה ואמרו לי שאם אני רוצה אותו בחזרה אני חייב לפתוח להם את הטלפון ולהציג להם הכל שם. ואם לא, אז הם אמרו שהם יקבלו צו מבית משפט ואז יפתחו. סירבתי והפלאפון שלי נשאר אצלהם , סירבתי מ2 סיבות : 1. יש שם תמונות של חברה שלי והיא קטינה נחשבת (בת 17.) תמונות עירום. 2. יש שם תמונות של מריחואנה וסרטון שלי מגלגל עם חברה שלי (אגב זה מה שתפסו כיביכול באותו היום) הם העבירו את החקירה למצ"ח והפלאפון נשאר אצלהם, מה לעשות בנידון? האם זה נורא אם הם יראו את התמונות שלי עם זה וכד'? ואיך אני יכול לקבל את הפלאפון בחזרה בלי שיראו? מה הסיכוי שהם יקבלו את הצו? תודה.

עו"ד משה ליפשיץ

במידה ומשטרה צבאית תמצא תמונות שלך עם חומר מפליל בהחלט אתה נמצא בסיכון להגשת כתב אישום נגדך. צו חיפוש ינתן באם המשטרה הצבאית תוכיח כי הצו הכרחי לפענוח עבירה - מה שבמקרה זה לא נראה, הדרך הטובה ביותר היא לפנות לבית הדין הצבאי עם עו"ד בבקשה להחזרת תפוס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים