ארנון

הודאה בשימוש בסמים קלים במילואים.

לפני כחודש, בהליך סיווג ביטחוני למועמד לגיוס למשטרה, מסרתי הודאה שלפני כ-3 שנים עישנתי סמים קלים עם חברים במהלך פעילות מבצעית במילואים. א. האם צפוי להיפתח נגדי הליך פלילי-צבאי? ב. במידה וכן, האם להליך זה השפעה על המשך עבודתי כמורה במשרד החינוך?

עו"ד משה ליפשיץ

אכן ייתכן פתיחת הליך פלילי כנגדך אולם בסבירות נמוכה, כאשר נודע למשטרה על גבר עבירה היא רשאית לפתוח בהליכים - בין היתר דיווח לגורמי מצ"ח ואלו מתייחסים לשימוש בסמים בזמן שירות צבאי במלוא החומרה, לעניין השפעה על המשך עבודתך התשובה הינה מורכבת מאוד ותלויה בתוצאות ההליך הפלילי במידה ואכן יהיה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים