אלמוני

אני רוצה לדעת מה הזכויות שלי

היי אני אלמוני וכעוד מספר שבועות אני אהיה בן 16, לפני מספר חודשים זומנתי לחקירה והודיתי בשימוש עצמי מספר פעמים בסמים מסוג קנאביס לאחר טיפול בשירות מבחן לנוער ובדיקות שתן לא נקיות המליצו לי ללכת למלכישוע מוסד לגמילה מסמים , התחלתי להשתמש לפני כשנה וחצי בתדירות של פעם בשלושה שבועות עד חודש היו לי הפסקות של חודש וחודשיים, מה העונש הצפוי לי בהליך המשפטי אם אסרב לקבל טיפול במלכישוע על שימוש עצמי?

עו"ד נדב גרינוולד

אלמוני שלום. מומלץ מאד לשתף פעולה עם שירות המבחן, אתה צעיר מאד, בתחילת חייך, רק בן 16 ולהרשעה בפלילים תהייה משמעות גדולה עבורך בהמשך חייך כמעט בכל אפיק בו תבחר ללכת. אתה מוזמן ליצור איתי קשר- 050-8848606 ואנסה לסייע לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים