אנונימי

חייל עוכב משטרה לגבי החזקת סמים קליפ

שלום, אני חייל לקראת שחרור, במהלך הסופש (בבית) נתפסתי ע״י בילוש עם 6 גרם ירוק עליי. הם לקחו אותי לתחנת המטרה שם עוכבתי ונחקרתי. הודתי שהחזקתי בסמים ושאני צורך אותם בסופשים שאני בבית ב8 חודשים האחרונים, לרוב בבית לבד אבל לפעמים עם חברים ולפעמים בבר או בפאב. הבנתי שפתחו לי תיק, שחררו אותי הביתה ואמרו לי להיות זמין למקרה שיצטרכו לזמן אותי שוב. שאלתי: האם בכך שהודתי שאני משתמש כבר תקופה , החמרתי את מצבי? ושהודתי שאני לא רק משתמש בבית אלא גם לפעמיפ בפאב? מה עומד לקרות עכשיו? יעבירו את הפרטים למצח ומה הם יעשו? תוך כמה זמן אמור להיסגר התיק אם בכלל?

עו"ד נדב גרינוולד

שלום, בשל העובדה כי הנך עדיין חייל בשירות סדיר ייתכן ותיק החקירה יועבר לטיפול מצ"ח אשר ימשיכו בחקירת האירוע. מומלץ מאד להיוועץ עם עו"ד טרם החקירה הנוספת (אם במצ"ח ואם בתחנת המשטרה). אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון - 050-8848606 במידה והנך מעוניין בייעוץ נוסף. עו"ד נדב גרינולד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים