אור

נתפסתי עם גוינט ו4 גרם ..

אני היום נתפסתי בנהיגה בחזרה מחברה שלי עי שוטר שטען שיש ריח באוטו .. עשה חיפוש ומצא ... לקחו אותי לחקירה ואז שחררו אותי .. מה ההשלכות חעתיד מה עושים עם זה אני לפני צבא .. רוצה להתגייס למגב .. בן 19

עו"ד נדב גרינוולד

שלום אור. ראשית יש צורך ביותר פרטים בנוגע לשאלתך. כך למשל האם חקרו אותך בחשד לביצוע עבירה של נהיגה תחת השפעת סמים? או שמא חקרו אותך בעבירה של החזקה ושימוש בסם מסוכן? לכל אחת מהן השפעה אחרת בנוגע להמשך ההליכים כנגדך. אתה מוזמן ליצור איתי קשר - 050-8848606.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים