עידו

תיק במשטרה על החזקת סמים לפני גיוס

אני עוד מעט בן 18 יש לי תיק במשטרה על החזקת סמים עברתי חקירה במשטרה אבל לא פנו אליי עוד פעם ואני לא יודע מה קורה עכשיו אני אמור להתגייס התיק ידחה לי את הגיוס?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

ראשית מאחר והינך קטין הרי שמדינה מחויבת להגיש כתב אישום בתוך שנה מיום ביצוע העבירה כך שאם לא עשו כן סביר להניח שכבר לא יוגש. באשר לצבא יתכן שזה יהווה מחסום קל מאחר ומדובר בעבירת סמים אבל אני ממליצה להתעקש בראיון בצבא כי אינך משתמש ותתנדב להיבדק בבדיקות שתן. בכל מקרה אל תנדב מידע שלא שואלים אותך עליו. בהצלחה :

עינת סופר בסרגליק עו״ד

כעיקרון לא אמור להשפיע על הגיוס אבל המציאות מדברת בעד עצמה וכיום תיקים פלילים על אף שנסגרו מסיבות כאלה ואחרות הופכות להיות לבעלי עניי כשמגיעים לתל השומר ובעיקר כשמדובר בעבירות סמים. אני יכולה להמליץ לעמוד על רצונך להתגייס ובדכ מגייסים בכל מקרה במידה ולא יגייסו שאס אפשר לפעול בדרכים נוספות. בלי שום קשר תפנה לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך ותוציא העתק של רישום פלילי כדי שתוכל להבין איפה התיק עומד בשלב זה. בהצלחה!!!!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים