בולקן

חבר שלי נתפס על גבעול של צמח קנאביס

היה לחבר שלי שקית שבתוכה היה גבעול של הצמח (ללא עלים) שטען שזה רק לארומה (ריח) השוטרת התעקשה שזה אותו דבר והודיעה על קבלת כנס בדאור. האם זה אכן נחשב לסם? איזה אופציות יש לו? אין עבר פלילי וזו פעם ראשונה.

עו"ד יאיר מושיוב

על פי פקודת הסמים, כל חלק של צמח הקנאביס (גם אם זכר שלא מייצר פרחים וגם עלים ופסולת) נחשב לעבירה. חבר שלך נחשד בהחזקה לשימוש עצמי וכנראה זו הפעם הראשונה ולכן הקנס. אם הוא בכל זאת מתנגד לזה, הוא יכול לבקש להישפט אבל זה כבר עניין מורכב יותר ואוכל להסביר עליו בטלפון. בברכה, עו"ד יאיר מושיוב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים