רחלי

בירור מצב חקירה על סמים בכמות לשימוש עצמי

חבר שלי נתפס עם חומר בכמות לשימוש עצמי. אנחנו לא יודעים מה קורה עכשיו אם הוא יצטרך להישפט או לא או בכלל מה יקרה. אנחנו אמורים לטוס בעוד שבוע לשבוע בחו"ל. האם מותר לנו לנסוע? האם אנחנו צריכים לפנות בעצמנו למשטרה לבירור מה קורה? אנחנו לא יודעים מה קורה

עינת סופר בסרגליק עו"ד

כפי שאני מבינה הוא נחקר על כמות שנתפסה בידו לשימוש עצמי ואז שחרורו אותו הביתה. בד"כ תיקים כאלה נסגרים מחוסר עניין לציבור במיוחד עם זו פעם ראשונה ובפרט אם מדובר בכמות קטנה. גם אם יוגש כתב אישום זה יקח זמן. עד אז מותר לכם לעשות כל העולה על רוחם. יש לכם אישור יציאה מהארץ ואני הייתי ממליצה לא לפנות למשטרה בשלב הזה. עוד מס' חודשים ניתן יהיה להוציא רישום פלילי מהמשטרה ולראות מה סטטוס התיק באם נסגר או לא. תהנו בחו"ל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים