אנה

מוות של אבא עקב רשלנות רפואית

אבא שלי נפטר לפני 15 שנים הוא הגיע לבית החולים בכדי לקבל טיפול הרופאים ביצעו בדיקות והוא פחד שיקטעו לו את הרגל הוא הגיע למחרת לבית החולים כי הוא לא חש בטוב הרופאים חשבו שהוא שיכור ומאבטחים הוציאו אותו החוצה יום אחרי הוא נפטר בנתיחה שלאחר המוות גילו שהיה טרומבוז (כריש דם) השאלה שלי אם אפשר לתבוע אשמח לתשובה בהקדם תודה

עו"ד עמית אוריה

גם אם הייתה עילת תביעה הרי שלכאורה היא התיישנה לנוכח העובדה שאביך נפטר לפני חמש עשרה שנה בעוד תקופת ההתיישנות היא שבע שנים. לגוף העניין, הרי שהתעלמות מתלונות ואי קיום בדיקות ומתן טיפול מתאים, אם אמנם נעשה, בהחלט יכול להוות עילה לתביעת רשלנות רפואית. עדיין יש לבדוק בסיוע מומחה רפואי, האם קיים קשר סיבתי בין העובדות המתוארות למוות.