רייצל

רשלנות רפואית בשיתוק מוחין ספסטי בארבע גפיים ובעל פיגור שכלי

1. כרגע בשלב בירור ראשוני, האם ניתן לעלות על כך במהלך מעקב ההריון 2. האם יש קשר בין שעת הלידה ואי התערבות בלידה (משקל 4.2 ק"ג)? תודה

עו"ד אורי גלבוע

כדי לבחון האם שיתוק מוחין הוא תוצאה של רשלנות רפואית יש לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית שיקבל את הפרטים הרלבנטיים, יאסוף את הרשומה הרפואית ויבחן בביוע מומחה רפואי האם ניתן לקשור בין שיתוק המוחין ללידה. יש לזכור כי בחלק ניכר מהמקרים אין קשר בין שיתוק המוחין לפעולות הצוות הרפואי אך מאחר ומדובר בנזק משמעותי כל כך, יש לבחון כל מקרה בקפידה.