קרן

שיתוק מוחין הנגרם בעת הלידה.

היי שמי קרן והייתי מעוניינת לדעת האם שיתוק מוחין הינו תוצאה של רשלנות רפואית? והאם ניתן להגיש תביעת פיצויים כנגד בית החולים?

עו"ד עמית אוריה

קרן שלום. שיתוק מוחין יכול להיגרם כתוצאה מרשלנות במהלך הלידה אך גם מסיבות אחרות הקשורות למהלך הריון או לגנטיקה. על מנת לקבוע האם שיתוק המוחין נגרם עקב רשלנות רפואית יש לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית ,אשר יבחן בין היתר האם הייתה התרשלות באבחון הגנטי ,במעקב הריון ובעיקר האם העובר סבל ממצוקה שלא טופלה כראוי וזאת באמצעות בחינת המסמכים הרפואיים,בדיקת המוניטור והפעולות השונות שבוצעו, הכל תוך התייעצות עם מומחים מתאימים נשמח לעמוד לרשותך.