יואב

מחכה לתשובה לגבי חידוש בדיקת המכון ותעודת יושר

שלום הסיפור שלי ככה אני לפני שנתים הגשתי בקשה למשרד הרישוי לקבל רישון נהיגה D אוטובוס ושלחו אותי לבדיקת המכון והכל בסדר ועברתי את הקורס אבל יש תוקף לבדיקת המכון אבל לצערי היא נגמרה יחד עם תעודת יושר פניתי למשרד הרישוי לחדש את בדיקת המכון ואת התעודת יושר אבל עברו 3 חודשים בלי לקבל תגובה נסיתי להתקשר למספר משדרד הבריואת ואמרו שלא קבלו כלום ממשרד הרישוי פניתי שוב למשרד הרישוי והפקיד אמר שזה לוקח חצי שנה עד שמקבלים תגובה אבל יש לי תחושה שאבדו את המסמכים מה אתה חושב ומה אפשר לעשות ?

עו"ד אביתר גולני

אחת משתיים. לגשת לשם פיזית ולבקש לעיין בתיק. להגיש את הבקשה מחדש.

יואב

האם תלונה עוזרת ??? האם אפשר לגשת למנהל מסוים ??? אות אתה לא ממצליץ ?

עו"ד אביתר גולני

אם באמת אבדו המסמכים או שפנייתך הוזנחה, יש מקום להתלונן. כמה זה יעזור? תלוי בנכונות של הצוות. אני לא יכול להפנות אותך למנהל ספציפי.

יואב

שלום רב לך פניתי היום למשרד הרישוי והפקידה בדקה במחשב ואמרה שהמסכים יצאו ב2 אוקטובר התקשרתי למכון הרופאי ואמרו שיש פניה במחשב ב מתאריך 2 אוקטובר אבל טוענים לא קבלו מסמכים איך זה הולך יש פניה בלי מסמכים תודה

עו"ד אביתר גולני

תראה מה שקרה זה שיש קצר באמצע, ייתכן שהמסמכים לא הועברו. תעביר להם את המסמכים עצמאית, יהיה הפיתרון הכי יעיל.