חני

נהיגה בשכרות 300 מיקורגם

היי נתפסת י על נהיגה בשכרות 300 מיקרוגרם יש לי זימון לקצין משטרה וסימון לבית משפט רציתי האם אני חייבת לקחת עורך דין במקרה הזה האם יש סיכוי אפילו קטן שאגיע להסדר טיעון כלשהו ללא שלילה ? מה המחירים של עורכי דין במקרים כאלה ומה ההליך שקורה בדרך כלל תודה רבה

שי גלעד - משרד עו"ד

חני שלום. בצדה של הרשעה בעבירה של נהיגה בשכרות, ישנו עונש פסילה מינימלי של שנתיים לפחות. על מנת לבדוק את האפשרויות והסיכויים להמרת סעיף האישום לעבירה קלה יותר או זיכוי מהעבירה, יש צורך בעיון מדוקדק במלוא חומר הראיות המצוי בידי המשטרה, בעין מקצועית. לקבלת הצעת מחיר והסבר על ההליך את מוזמנת לפנות למשרדנו.