י

דרישה להמצאת תעודת לידה ותעודת יושר ממצריים

במסגרת הוצאת אזרחות פורטוגלית התבקשנו להמציא תעודת לידה ותעודת יושר ממצריים. אימי עלתה ארצה בגיל 5ומעולם לא ביקרה שוב במצריים. בידיה מסמך רישום לידה בבית החולים במצריחם. כיצד ניתן לבקש ביטול דרישה זו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, מפרטי השאלה עולה כי נולדת במצרים. מכאן- שהדרישה לתעודת לידה מצרית היא במקום. אין בתעודה מבית החולים בכדי למלא דרישה זו. בנוגע לתעודת היושר הנדרשת ממצרים- חסר הנתון של מועד עזיבתך את מצרים. ככל שמועד זה הינו טרם גיל האחריות הפלילית שם, אמליץ להגיש בקשה בשפה הפורטוגלית לפטור מתעודת היושר המצרית. בהצלחה.