יונתן

שלב 5 בצבע ירוק,מה בודקים החברה בפורטוגל?

ערב טוב,באתר המעכב אני בשלב 5 צבע ירוק,האם ידוע לך היכן עומד התיק שלי(מה בודקים בשלב הזה) והאם ידועים לך מקרים שמשלב הזה הולכים אחורנית או מתקדמים הלאה לשלבים 6 ו7.תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

מה שקורה בין שלבים 2-5 הוא בדיקות של כל התעודות, בדיקה מול רשויות באיחוד, באינטרפול ועל עבר פלילי. זהו בגדול. ההגדרה של שלבים אלו השתנתה לאורך השנתיים האחרונות ולדעתי היא לא באמת משנה. מה שחשוב הוא להבין שהתיק עבר לעבודה, כי לעיתים הוא נשאר בשלב מס' 1 גם 8 חודשים. הדבר השני שחשוב הוא הגעה לשלב מס' 6, חתימה של שרת המשפטים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

מה שקורה בין שלבים 2-5 הוא בדיקות של כל התעודות, בדיקה מול רשויות באיחוד, באינטרפול ועל עבר פלילי. זהו בגדול. ההגדרה של שלבים אלו השתנתה לאורך השנתיים האחרונות ולדעתי היא לא באמת משנה. מה שחשוב הוא להבין שהתיק עבר לעבודה, כי לעיתים הוא נשאר בשלב מס' 1 גם 8 חודשים. הדבר השני שחשוב הוא הגעה לשלב מס' 6, חתימה של שרת המשפטים.