שלומי

אזרחות ספרדית

שלום רב, הוריי עלו בשנות החמישים מטוניס , השם של משפחתי tamam מופיע ברשימת השמות , יש ברשותי תעודת לידה וזיהוי של הוריי מטוניס. האם יש עוד פרטים/מסמכים שעליי לאתר? אם כן מה? מה העלות הכספית לטיפול בבקשתי? האם כדי להחתים את אימי בת 80 על תצהיר בדבר פרטים אודות משפחתי בעבר ? מה עוד ניתן לעשות ומתי היעד לתחילתו של החוק ? אשמח לתשובה תודה , שלומי .

עו"ד צבי קן-תור

כנראה שיהיה צורך בעוד מסמכים רבים, מכיוון שאימא שלך כנראה אינה דוברת לדינו. המצב הסופי יתבהר רק לאחר פרסום התקנות וכך גם המחיר. היעד לתחילת החוק הוא כנראה עד סוף 2014. כדאי להתחיל להכין תיק אסמכתאות. מומלץ לצלם את האימא מוסרת מידע רלבנטי, זאת נוסף על תצהיר ועל איסוף אסמכתאות נוספות.