משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אדם ידיד

עו"ד אדם ידיד

עו"ד אדם ידיד עוסק בהסדרת מעמד אישי בספרד ובפורטוגל. במסגרת זו מייצג עו"ד ידיד בהוכחת קשר למגורשי ספרד ופורטוגל, הליכים למול משרדי הפנים בארצות אלו ובהליכי תושבות של משקיעים בספרד ובפורטוגל (golden visa)

חזרה לפורום

אזרחות ספרדית

שלו
שלומי

שלום רב, הוריי עלו בשנות החמישים מטוניס , השם של משפחתי tamam מופיע ברשימת השמות , יש ברשותי תעודת לידה וזיהוי של הוריי מטוניס. האם יש עוד פרטים/מסמכים שעליי לאתר? אם כן מה? מה העלות הכספית לטיפול בבקשתי? האם כדי להחתים את אימי בת 80 על תצהיר בדבר פרטים אודות משפחתי בעבר ? מה עוד ניתן לעשות ומתי היעד לתחילתו של החוק ? אשמח לתשובה תודה , שלומי .

RE:
צבי
עו"ד צבי קן-תור

כנראה שיהיה צורך בעוד מסמכים רבים, מכיוון שאימא שלך כנראה אינה דוברת לדינו. המצב הסופי יתבהר רק לאחר פרסום התקנות וכך גם המחיר. היעד לתחילת החוק הוא כנראה עד סוף 2014. כדאי להתחיל להכין תיק אסמכתאות. מומלץ לצלם את האימא מוסרת מידע רלבנטי, זאת נוסף על תצהיר ועל איסוף אסמכתאות נוספות.