יונתן

חתימה של שרת המשפטים

ערב טוב,אני נמצא בשלב 6 בו שרת המשפטים אמורה לאשר את האזרחות שלי,האם נתקלת בתיקים בו השרה לא אישרה את האזרחות והתיק חזר אחורה להשלמת מסמכים ו/או לצורך בדיקות נוספות? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, המקרה היחיד שהיה לי עם דחיה קרה בשל עבר פלילי שהיה ידוע. הדחיה הנ"ל התרחשה בשלב מוקדם יותר. אני סבור שאפשר להשוות את חתימת השרה על האזרחות חתימת נשיא המדינה בישראל על חוקים, זה פורמאלי לשם מתן תוקף, אך הפעולה המהותית נעשית עוד קודם לכן.

יוני מז

זאת אומרת שאם לא פסלו את הבקשה לפני שהגעתי לשלב 6 אז כבר לא יפסלו אותה,יש להמתין לחתימה בסבלנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

יוני שלום, ברמה התיאורטית, בהחלט ייתכן והתיק יוחזר לאחור לבחינות נוספות, בפועל, לא ראיתי זאת קורה עד כה. המתן בסבלנות לקבלת תעודת הלידה. אדם