מאיר ב

זהות שמות בין הרישום בדרכון לזה שבתעודת לידה מרוקאית.

שלום רב, השמות הפרטיים שלי ושל אבי מקוצרים בדרכון הישראלי. השמות הפרטיים השניים מקוצרים או שמוטים בניגוד לתעודת הלידה המרוקאית שבה אנחנו מופיעים כל אחד בשני שמות פרטיים מלאים. בארץ פקידי הסוכנות קיצרו את השם הפרטי השני של אבי מחיים לח. ואילו את את שמי הפרטי השני השמיטו לחלוטין. האם זה יכול להוות בעיה בהליך הוצאת הדרכון הפורטוגלי. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שוני בין השמות, במיוחד בתעודת לידה למול יושר וכד', יהווה בעיה שיש להסבירה לרשויות בפורטוגל. כדאי להיוועץ ולהבין דרכי פתרון והסבר ספציפיים.