דניאל

פתיחת עסק בינלאומי- עם אזרחות אירופאית

היי אני יזמית צעירה מזה שנתיים עובד על סטארט-אפ לאחרונה הגענו לשלב גיוס ואנחנו לקראת פתיחת חברה , אני בעלת אזרחות אירופאית (פורטוגלית ) ומתעניינת בלפתוח את העסק פורטוגל/גרמניה עם אופציה לארה״ב , העסק הוא עסק אינטרנטי עובד על מנויים ככה שרוב היחסים העסקיים הם לא מול ישראלים אלא בינלואמיים הייתי שמחה לקבל קצת פרטיים על הנושא

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

דניאל שלום, פנית למשרדי ואני מנסה לחזור אלייך ללא הצלחה. את מוזמנת להתקשר אלי 03-5101158. לכל מדינה יש יתרונות וחסרונות וחשוב להכיר את הנושא הספציפי ואת אפשרויות ההתפתחות והרכבי המיסוי.