אירנה

אזרחות ספרדית

שם משפחה שלי מופעיה בספרות ההיסטורי של יהודי ספרד בזמן אינקוויזיציה במיורקה ואפילו רפאל וליס מוכר מראשי הקהילה. כמו כן יש הנחה שמשפחת וליס מופיע ברשימות קהילה יהודית בפמלה דה מיורקה. מה הסכוים שלי לקבלת אזרחות ומה צעדים הבאים. שאלה נוספת: מה הספה שיכולה לתמוך יותר-לדינו או ספרדי? בתודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד צבי קן-תור

החוק טרם נחקק, ולכן בשלב זה אין תקנות ואין תשובות מוחלטות. השפה הרלבנטית תהיה כנראה לדינו. רצוי להתחיל באיסוף חומר רלבנטי ובניית תיק.