יונתן

תעודת יושר הנשלחת לשגרירות

אם תעודת היושר לא נקייה, ונמצא בה משהו אחד שאמור להימחק בעוד חצי שנה (תקופת מחיקה אוטומטית) כדאי להתחיל עכשיו את התהליך או בעוד חצי שנה? באיזה שלב של התהליך (מבחינת זמן) תעודת היושר נשלחת לשגרירות? האם זה ישפיע שהיה משהו בתעודת יושר ונמחק, או שהם בכלל לא יכולים לראות את זה אחרי שזה נמחק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

יונתן שלום, איני עוסק בפלילי ואיני יודע באם לאחר תקופת ההתיישנות הרישום נמחק. בהנחה וכן- אציע שתדאג להסדרת אישור על היותך צאצא למגורשים ולאחר המחיקה תגיש לרשויות את הבקשה. אין כל טעם להגישה כעת כמובן. בהצלחה.