דניאל

ההבדל בין אזרחות ספרדית לאזרחות פורטוגלית

שלום! גיליתי שמשפחתי שורשיה מגירוש ספרד שבקסטיניה בעקבות ספר שיצא על ורשי המשפחה ושם מופע אילן יוחסין שמגיע עד לרב שם טוב עטיה שהתגורר בספרד וגורש.. השאלה שלי היא האם יש הבדל ביתרונות של דרכון פורטוגלי או ספרדי כי לפי מה שהבנתי התהליך לקבלת פספורט ספרדי הרבה יותר מסובך מאשר פורטוגלי..

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

הי דניאל, מדובר בשתי אזרחויות ממדינות מערב אירופה, אז ההבדלים קיימים אך אני מוצא אותם לא מהותיים. ההליך בפורטוגל פשוט וזול מההליך בספרד בצורה משמעותית מאד ולכן בכל מקום שאני צריך והדבר אפשרי, אמליץ ללכת על ההליך הזה. בהצלחה.