ליהו יצחק

קבלת אזרחות באיבריה בהליך פוט מהיר וזול

שלום אני ממותא ספרדי[יוון וטורקיה דובר לאדינו מבין טוב ספרדית מעוניין להגיע לשם למטרת עבודה וסקרנות לחסוך ללימודים ולחזור מתסכל לחשוב שאצטרך להרויח את מה שהוצאתי מראש מחפש דרך שבה אוציא מעט וארויח הרבה משהו משתלם שוב האם ישנה דרך כזאת כי מנסיוני במקומות אחרים צריך לחכות כשנה ולהוציא כעשרת אלפים שקלים צרו קשר מהיר בבקשה דרך הנייד להבהרת התמונה והפרוצדורות הטובות ביותר תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

ליהו שלום, כפי שאני למד, בהנחה שנבחנת כבר בספרדית, ההליך הספרדי הינו מהיר יותר. אך חשוב להבין שהוא גם יקר יותר. יחסית המדובר באזרחויות שמחיר הטיפול בהן אינו נחשב יקר. שקול מה הדרך המתאימה לך. בהצלחה,