open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 22 באוגוסט 2017

            דרכון פורטוגל תעודת יושר

            היי,
            אני מנסה להוציא אזרחות מפורטוגל בעבר גרתי בארה"ב למשך שנתיים כאשר הייתי קטינה (גילים 4-6) וחזרתי לפני 17 שנה, מאחר ובאתי לבקר בישראל לא שהייתי שם מעל לשנה ברציפות. האם אני צריכה להציג תעודת יושר משם? בנוסף, הבנתי שיש להציג תעודות יושר שהונפקה בשלושה חודשים האחרונים, לאיזה שלב בתהליך מתכוונים? כלומר האם התוקף רלוונטי בזמן הפגישה בשגרירות בישראל או בהגשת המסמכים בליסבון?
            תודה רבה !

            22 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד 17 בספטמבר 2017

            בהחלט צפוי שידרשו ממך מרשם פלילי על שנותייך בארה"ב, שם היה מרכז חייך. חד עם זאת, לאור שינוי שחל בתקנות, נראה כי ינטשו את הדרישה לתעודת יושר על השנים כקטינה בכך יתכן שלא תידרשי לזה. תוקף המסמכים צריך להיות בעת ההגשה לרשות האוכלוסין. ראוי לציין כי סיבה טובה להגשת מסמכים שלא בתוקף יכולה להתקבל.

            17 בספטמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form