אבי

אזרחות פורטוגלית לבני משפחה

בקשר לרישום נישואין וילדים קטינים לאחר קבלת אזרחות על ידי האב. מה ההליך והאם יש צורך להמנע או להזהר/לחכות? בעת הגשת הבקשה נרשמתי כנשוי.אבל לא נדרשתי למסור תעודת נישואין וכו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

רישום הסטאטוס המשפחתי כיום הוא חובה על פי הדין בפורטוגל וכל אזרח חב בכך, גם אם הוא תושב חוץ. ניתן לבצע את הרישום בקונסוליה. ההליך לא מסובך. יש מגמה לנסות ולחסוך את הרישום הראשוני כך שכבר בעת רישום האזרחות, הסטאטוס יעודכן לפי מה שפורט בבקשה לרשות האוכלוסין. אנו גאים שכבר התחלנו בהליכי רישום של ילדי לקוחותינו.