open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 24 בספטמבר 2017

            אזרחות פורטוגלית לבני משפחה

            בקשר לרישום נישואין וילדים קטינים לאחר קבלת אזרחות על ידי האב.
            מה ההליך והאם יש צורך להמנע או להזהר/לחכות?
            בעת הגשת הבקשה נרשמתי כנשוי.אבל לא נדרשתי למסור תעודת נישואין וכו.

            24 בספטמבר 2017
          • מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד 2 באוקטובר 2017

            רישום הסטאטוס המשפחתי כיום הוא חובה על פי הדין בפורטוגל וכל אזרח חב בכך, גם אם הוא תושב חוץ. ניתן לבצע את הרישום בקונסוליה. ההליך לא מסובך. יש מגמה לנסות ולחסוך את הרישום הראשוני כך שכבר בעת רישום האזרחות, הסטאטוס יעודכן לפי מה שפורט בבקשה לרשות האוכלוסין. אנו גאים שכבר התחלנו בהליכי רישום של ילדי לקוחותינו.

            2 באוקטובר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form